2021-03-23

2021eko otsailak 28 09:10etan

FUTBOLAZ DISFRUTATZEKO AUKERA IZAN DUGU TXURI-URDIN TALDEAREKIN

Galtzen hasi arren, Realak sendotasuna erakutsi du, eta bigarren zati on batean, aurretik jarri da:3-1

Otsailaren 28an goizeko 9:10etan jokatu du Realak Real Madridlen kontra.Txuri-urdinak galtzen hasi dira, baina, bigarren zatian ondo aritu dira, eta markagailua irauli dute.Partidako lehengo zatia Real Madrileko taldeak irabazten hasi dira, Jakobssenen beste aukera batzuk izan dituelako.11 minutu besterik ez dira pasatu partida hasi denetik, oso zail jarri zaizkio gauzak Realari.Hortik aurrera, ordea, Reala esnatu egin da, eta Franssik banakoa jarri du markagailuan.

Bigarren zatian,erabat aldatu da partida. Indartsu atera da etxeko taldea, eta 53. minutuan iritsi da saria. Real Madril ez ditu beste aukerarik izan eta galdu egin du.

Partidua hau irabaztea sari bikaina izan da txuri-urdin taldearentzako.